Veelgestelde vragen

 

Groothandelaars

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van grote aantallen apparaten? Neem contact op voor speciale kortingen - we zijn er zeker van dat wij een aantrekkelijke aanbieding voor u hebben. Grote klanten kunnen op Gastro-Cool.com direct een individuele offerte aanvragen.

Beschikbaarheid van goederen

We hebben een grote voorrad apparaten in ons magazijn, maar het kan gebeuren dat een artikel op het moment uitverkocht is. In het geval dat de levering van het bestelde artikel meer dan drie weken zal duren, zullen wij u onmiddellijk ervan op de hoogte brengen.

Zelf ophalen

Graag kunt u uw goederen ook persoonlijk of door uw expeditiebedrijf bij ons in Willich of in Düsseldorf afhalen. Kies hiervoor de gratis verzendmethode „Zelf ophalen“ bij uw bestelling.

Let op: koelkasten moeten rechtop vervoerd worden. Breng een vrachtwagen of transporter mee als u de apparaten zelf ophaalt. Als u de apparaten liggend vervoert zijn deze van garantie uitgesloten.

Verzendmethoden

De goederen worden meestal tussen 8:00-14:00 uur geleverd. We leveren tot aan de eerste drempel op het begane grond. Apparatuur die minder weegt dan 30 kg wordt per pakketpost verzonden. Voor leveringen naar een eiland wordt  een toeslag van 50,00 € aangerekend.

Levertijden

Na ontvangst van de betaling worden de goederen de volgende werkdag verzonden en komen meestal 4-8 werkdagen later bij de ontvanger aan.

Door weersinvloeden of een hoog volume vracht kan er echter af en toe een vertraging in de levering oplopen.

Transportbeschadigingen

De producten worden door ons in keurige staat verzonden. Bij de aflevering dient u te goedkeuren of de verpakking en goederen ongeschonden zijn voordat u de vrachtbrief ondertekent. In het geval van beschadiging van de apparatuur dient u de goederen te weigeren. Als u achteraf een klacht indient over transportbeschadigingen kan dit niet worden geaccepteerd.

Betaling / Overschrijving

Gelieve de opdrachtnummer en de bedrijfsnaam op het overschrijvingsformulier aan te geven, zodat de betaling eenduidig tot uw bestelling  kan worden toegewezen. Onze bankgegevens ontvangt u na de bestelling per mail of per fax.

Onder rembours

Voor bestellingen tot max. 100 kg/stuk kunt u onder rembours betalen. De leverancier zal u voor de verzending bellen om zamen met u een leveringstermijn te bepalen. Houdt op de dag van de aflevering a.u.b het totaalbedrag contant en passend paraat, anders kunnen de producten niet worden overhandigd. Leveringen onder rembours kunnen ongeveer twee werkdagen langer duren dan standaard leveringen.

Brochures

Via onze webwinkel kunt u alle informatie zelf samen stellen en afdrukken: Op de product paginas kies "Service > Print versie". Om de informatie over ons sortiment altijd op de hoogte te houden en om het milieu te beschermen ziet Gastro-Cool af van het printen van brochures. De kostenbesparingen geven wij graag in vorm van aantrekkelijke prijzen door aan onze klanten.

Garantie

Op al onze producten krijgt u een jaar garantie. Als u ooit een technisch probleem met een product hebt, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. De contactgegevens staan ​​op de factuur of in de handleiding.

Klantenservice

Als u ooit een technisch probleem met een artikel hebt, dan kunt u altijd gerust contact opnemen met onze klantenservice. De contactgegevens zijn te vinden op de factuur, in de handleiding en op de website egs-gmbh.de.

Klimaatklassen (SN, N, ST of T)

Omdat koelapparaten warmte afgeven aan de omgeving, moet de plaats van opstelling overeenkomen met de klimaatklasse van het apparaat. Er bestaan de volgende klimaatklassen: 

  • SN = 10 °C tot 32 °C 
  • N = 16 °C tot 32 °C 
  • ST = 18 °C tot 38 °C 
  • T = 18 °C tot 43 °C. 
Klasse N is de meest voorkomende klimaatklasse in West-Europa.

Verwijdering oude apparaten / WEEE

Wij halen uw oude apparaat op en verwijderen deze op een milieuvriendelijk en professionele manier.

Plaats a.u.b. het apparaat ontdooid, losgekoppeld, vrij toegankelijke en klaar om mee te nemen.

Gastro-Cool is bij de EAR (German National Register for Waste Electric Equipment) onder de WEEE-Reg.-Nr. DE31396527 geregistreerd en biedt de verwijdering van de door ons geleverde oude apparaten met vermelding van de Gastro-Cool serie nummer als gratis service.

Prijsweergave / BTW

De webwinkel van Gastro-Cool is gericht op zakelijke klanten, daarom zijn netto prijzen aangegeven. We leveren vanuit Duitsland. Aan het eind van het bestelproces worden 19% Duitse BTW toegerekend aan de waarde van de goederen en de verzendkosten.